Meštar: Predlagali su mi da nastupim i u Plesu sa zvijezdama



DAVOR MEŠTROVIĆ MEŠTAR obilježio je četvrtu sezonu showa Zvijezde pjevaju iako je ispao već u trećoj emisiji. Svojim ne baš briljantnim nastupima, odgovorima žiriju i reakcijama na kritike izazivao je simpatije i smijeh publike te će nastavak showa bez njega i Pervana svakako biti puno dosadniji.

"Supruga mi je rekla da sam ispao kao gospodin"

Od samog početka showa bio je svjestan svojih ograničenja pa mu ispadanje nije došlo kao iznenađenje. Kaže nam da je od prve emisije "sve posložio u glavi i pripremio se na sve opcije". "Ispadanje je značilo olakšanje, a ostanak daljnji rad da se nadoknadi taj nedostatak pjevačkog talenta", rekao nam je Davor. Njegova supruga i obitelj su ga redovito pratili, prvu su emisiju bili u publici, drugu kod kuće, a treću su ponovno željeli biti u studiju, jer kako kaže Meštar, "rekli su da im je tamo lakše". "Prva supruzina rečenica nakon ovosubotnjeg nastupa je bila da sam ispao kao gospodin, s izvedbom koja je od svih prethodnih daleko najbolja", kaže nam HRT-ov voditelj i dodaje da je za posljednju izvedbu najčešći komentar koji je čuo bio "otpjevao si točno i dobro".

Žiri ga nije nimalo "mazio", ali niti Davor se nije ustručavao od toga da im "uzvrati". "Da sam u ocjenama i komentarima žirija trebao naći motiv za rad, ne bih ga svijećom mogao naći. Ali mogu vam otkriti da sam našao malo zadovoljstva u tim našim dijalozima, a zakleo bih se da sam barem u dva para očiju vidio strah od toga što ću im odgovoriti", rekao nam je voditelj. Na svojim je slabim točkama počeo raditi tek nakon prve emisije te je uzeo satove pjevanja kod profesorice Denis Vasilj. "Ona je bila spremna početi i nastaviti dok ide, i taj se napredak vidio, bio je i spominjan", kaže Meštar koji je u prvoj emisiji imao najmanje treme, za razliku od ostalih kandidata koji su je se oslobodili tek nakon prvog nastupa. "Kako sam više radio, treme je bilo sve više", rekao nam je.

"Za show su me pitali već u prvoj sezoni"

Uvjerava nas da je prije odluke o sudjelovanju u emisiji pjevao pred nekoliko glazbenih stručnjaka. "Za show su me pitali već u prvoj sezoni, a bilo je i prijedloga za Ples sa zvijezdama. Kako sada Dobro jutro, Hrvatska vodi više voditeljskih parova, imao sam više vremena i pristao. Samo i to da se zna - postoji nekoliko glazbenih stručnjaka pred kojima sam pjevao prije nego što je definitivno odlučeno da nastupim u emisiji", kaže nam simpatični voditelj. Prema njegovu mišljenju, najveća će konkurencija u emisiji biti među glumcima. "Glumci su najjači i vidi se da je to dio njihova obrazovanja. Ines, Ana i Mario su najjači konkurenti. Oni su kao doma na pozornici i nekako mislim da je između njih najtješnje", smatra Davor.

"Nije mi bilo do pjevanja"

Volio bi, kaže, nastaviti sa satovima pjevanja iako mu je ove nedjelje pjevanje malo "prisjelo". "Ove je nedjelje bila Cvjetnica i pjevalo se u crkvi. Moram reći da mi nije bilo do pjevanja. S druge strane, gledao sam suprugu, koja NIKADA ne pjeva, i pjevala je cijelo vrijeme. Eto, u braku nikada dosadno", rekao nam je Meštar i na kraju zaključio: "Iz svih stvari u životu sam nešto naučio, pa tako i iz ove".

Pročitajte više