Meta otkazala talk show Jade Pinkett Smith

Screenshot: Red Table Talk

Facebookova matična tvrtka Meta otkazala je talk show Red Table Talk supruge Willa Smitha, Jade Pinkett Smith.

Variety je podijelio da Meta gasi sve svoje programe na Facebook Watchu, a Red Table Talk je posljednja emisija koja je otkazana.

Emisiju producira Westbrook Studios, čiji su suosnivači Jada Pinkett Smith i Will Smith. Tvrtka navodno traži novog distributera sada kada je ugovor s Metom raskinut.

"Zahvalni smo na divnoj suradnji s Facebook Watchom i žao nam je što je čitav tim raspušten. Mi u Red Table Talku u pregovorima smo kako bismo pronašli novi dom za emisiju. Vidjet ćemo se uskoro", napisali su na službenom Instagram profilu emisije.

U talk showu, koji je osvojio Emmy, sudjelovali su, uz Jadu, kći Willow Smith i majka Adrienne, a kao gosti su se pojavili Will Smith, Jordyn Woods, Demi Moore, Sandra Bullock i mnogi drugi.

Red Table Talk pokrenut je 2018. godine te je dosad skupio 11 milijuna sljedbenika na Facebooku i iznjedrio aktivnu Facebook grupu za raspravu sa 600.000 članova.

Janelle Monáe’s Hidden Struggles

Trailblazing global superstar Janelle Monáe joins the Red Table and shares her inspiring message for anyone who’s ever felt like they didn’t fit in or can’t be themselves. This unapologetic Grammy-nominated singer-songwriter, actor, fashion icon, LGBTQIA+ superhero, and author of the new book "The Memory Librarian: And Other Stories of Dirty Computer" reveals what inspired her to come out later in life. Janelle shares how she overcame her fears of abandonment and healed from the traumatizing effects of her father’s drug addiction. Then, a special appearance by Janelle’s fierce and fun-loving mom shakes up the Table. Plus, a dream comes true for a Janelle superfan.

Objavljuje Red Table Talk u Srijeda, 20. travnja 2022.

Gašenje Facebook Watcha uslijedilo je nakon što je Mina Lefevre, voditeljica razvoja i programiranja, napustila tvrtku. Lefevre se pridružila tvrtki Meta (koja se tada zvala Facebook) 2017., nakon što je radila kao voditeljica razvoja scenarija na MTV-u.

Metin zabavni sadržaj sada će se usredotočiti na Meta Horizon Worlds, besplatnu aplikaciju za Meta Quest VR slušalice.

Pročitajte više