Mia Begović bacila kćer u vatru!

GLUMICA Mia Begović i njezina kćerka Maja Lena Lopatny naći će se zajedno pred kamerama. U sapunici "Zakon ljubavi" pojavit će se u epizodnim ulogama majke i kćeri. "Maja Lena je to željela, pružila joj se prilika i ona ju je prihvatila. Iako je scene snimala mimo mene, moram priznati da sam malo virila iza vrata dok je bila na setu. Sasvim se dobro držala, prema mojim procjenama, iako sam imala veću tremu od nje. Nisam joj davala nikakve savjete, jer tu nema pametne riječi, ona je to željela isprobati, bilo joj je intrigantno i to je učinila kako je sama najbolje znala", rekla je glumica Mia Begović.

"Gluma nisu naslovnice!"

Kad se prije godinu dana Maja Lena Lopatny na modnoj reviji Cro-a-porter pojavila u prvom redu u društvu Alke Vuice, i pritom imala predubok dekolte za jednu maloljetnicu, njezina majka Mia nakon toga joj je zabranila javne istupe i stopirala svaki interes medija. Naime, nije željela da se od Maje Lene stvara medijska osoba "sve dok sama ne zasluži mjesto u medijima".

"I bila sam potpuno u pravu što se toga tiče, jer je ona maloljetna i njezine izjave te medijske istupe je trebalo kontrolirati. I još uvijek na njih treba paziti jer ona ima tek 17 godina. A sretna sam što je odglumila ovu epizodnu ulogu jer je na taj način shvatila da za honorar treba dobro zasukati rukave i da gluma nisu naslovnice, ni naslovnice nisu gluma. Upravo zato je kroz 12-satno snimanje u ovoj ulozi na neki način imala vatreno krštenje, zbog kojeg je shvatila što taj posao znači", nadovezala se Begovićka koja će u "Zakonu ljubavi" glumiti Paulinu Papić, a njezinu kći i nezadovoljnu pacijenticu Maja Lena.

"Nikoga nije baš briga što će drugi reći"

"Dignula je džeparac i shvatila da treba biti strpljiv u mnogim situacijama. Prvo dođeš na set, pa te šminkaju, pa te oblače, pa čekaš na scenu, pa pauza, pa ovo, pa ono. Dobila sam što sam željela, da Maja Lena vidi da to nije lak i jednostavan posao. Mislim da se glumom u životu neće baviti, ali ni ona ne zna sviđa li joj se to dovoljno da cijeli život posveti kazalištu i filmu. Ali, nekako joj nije ni previše strano jer je 12 godina plesala balet, tako da već ima iskustva s nastupima pred mnogobrojnom publikom", za kraj nam je rekla glumica Begović svjesna da Maju Lenu "sigurno brine što će reći publika i kakve će biti kritike, jer izrekli mi na glas ili ne - nikoga nije baš briga što će drugi reći".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više