Mia Kovačić pronašla ljubav s poduzetnikom Ivorom Vucelićem

DA JE proljeće idealno vrijeme za ljubav pokazali su voditeljica reality showa Farma, Mia Kovačić i Ivor Vucelić, potpredsjednik grupacije Adriatica.net. Naime, iako je Mia demantirala prekid veze s Lovrom Ivasom, počela se pokazivati u javnosti s novim dečkom. Novopečeni par je prvi puta viđen u kafiću u Maksimirskoj ulici, a od tada se neprestano pojavljuju zajedno na raznim mjestima. Iako su u vezi tek dva tjedna čini se kako ljubav između njih plamti s obzirom da su odlučili podijeliti svoje osjećaje s javnosti.

Miju i Ivora je prema riječima bliskih osoba upoznala Mijina sestra na slučajnom piću nakon posla. Odmah nakon prvog susreta oboje su shvatili kako ih veže nešto više od poznanstva te su odlučili zaploviti u ljubavne vode. Osim na Maksimiru, subotu navečer je Ivor izveo Miju na večeru u restoran Vapiano u City Centru dok su se nakon nedjeljnog ručka zaputili u Samobor na kavu. Iako se Mia pokušala sakriti ispod bejzbolske kape, prolaznici su je ipak uočili.

Osim Mije koja je prekinula višegodišnju vezu, Ivor se nedavno našao u centru skandala

Budući da je Mija prema informacijama jedne njezine prijateljice završila svoju ljubavnu vezu s mladim poduzetnikom Lovro Ivasom prije tek mjesec i pol dana, još uvijek ne razmjenjuje poljupce u javnosti s Ivorom, ali zaljubljeni pogledi govore više od toga. Osim Mije koja je prekinula višegodišnju vezu, Ivor je također iskusio koliko život može biti okrutan. Naime, Ivorova bivša djevojka je bila ubijena Ivana Hodak.

Ivora Vucelića su nakon ubojstva bivše djevojke mediji provlačili u svojim redovima pa je on jednostavno odlučio otputovati i posvetio se poslu u Americi gdje u Miamiju provodi najviše vremena. Od kada se vratio u Zagreb, poduzetnik se navodno promijenio, postao je manje društven i u potpunosti se fokusirao na poslovanje Adriatica.net u Americi. Osim s Ivanom Hodak, Ivor je bio je kratkom braku s Lanom Pavić, voditeljicom koja je tijekom braka razmjenjivala lascivne SMS-ove s drugim muškarcem.

A.M.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više