Mia Negovetić transformirala se u Vannu, usred nastupa ispali joj zubi

Foto: Press

Mia Negovetić se u drugoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u Vannu, a tijekom nastupa dogodila joj se i mala nezgoda.

Mia je izvela pjesmu Da ti nisam bila dovoljna, koju je Vanna pjevala u grupi ET, a nastup nije protekao bez problema te su joj u jednom trenutku ispali umjetni zubi, no Mia je nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, što je oduševilo žiri i sve u studiju.

Još veće oduševljenje, ali smijeh, izazvala ja kada je zube ubacila u Enisovu šalicu. "Ostala sam bez zubi, ali dešava se", poručila je Mia nakon nastupa. "Znači, takva je pjesma da zubi otpadaju", našalio se odmah Enis Bešlagić.

"Grizla si, jako si zagrizla Vannu. Mislim da će ona imat 1001 komentar. Moram priznat da je ovo najbolji detalj bio, da nikad u ovoliko sezona nisu nikom ispali zubi. Je li se to dogodilo i Vanni? Ako je, onda si je fantastično skinula. Što se tiče svega ostalog, sama znaš", rekao je Enis.

"Koliko je dobro imat duple zube"

"Vratila si me, Mia, u neke sretne dane moga djetinjstva, kada je grupa ET žarila i palila našom scenom. Prošli put si mi zvučala kao Ariana Grande, a večeras si mi ipak malo više zvučala kao Mia nego kao Vanna, ali to ništa ne umanjuje. Imala si mote koje Vanna ima i bila si sjajna. I super mi je kako si se snašla u cijeloj toj situaciji sa zubima, to pokazuje koliko si ti profesionalna i koliko ozbiljno shvaćaš ovaj show", komentirao je Mario Roth.

"I koliko je dobro imat duple zube", dobacio je opet Enis. "Tvoje vokalne sposobnosti znamo, ja sam isto večeras čula malo više Mije nego Vanne, ali i ti si sama rekla da imaš strahopoštovanje. Mia, ti si bombica", poručila joj je Minea.

"Scenski pokreti 100 posto, vokal 78 posto, duhovno slijeđenje objekta imitacije 47 posto. Znači sve to skupa bit će i više nego dovoljno za prolaz u sljedeći krug", našalio se malo Goran Navojec pa je također pohvalio Mijinu improvizaciju tijekom nastupa.

Pročitajte više