Michael Jackson od sada i u realityju

IAKO je glavni akter najavljivanog reality showa o obitelji Jackson ubijen prije dva mjeseca, ostatak obitelji svejedno se odlučilo za prikazivanje showa. Reality je snimljen za vrijeme dok je Michael Jackson još bio živ, ali se ne zna koliko epizoda će biti prikazano, kao ni informacija kad će početi s emitiranjem.

Osim kralja popa oko kojeg se vrti cijela radnja, veliku ulogu u showu imaju i njegova braća Jackie, Tito, Jermaine i Marlon. Oni su, naime, planirali pripremiti teren za najavljeni glazbeni povratak, dok se Michael u to vrijeme pripremao za svoju posljednju turneju - "This is it".

"Michaelova braća nisu stidljivi kad je riječ o njihovom pokojnom bratu, oni to samo žele napraviti na ispravan način - pošteno i iskreno"


A&E televizijska kuća još uvijek nije otkrila početak showa, a kako kažu, on će sadržavati sve detalje iz života pokojnog pjevača kakvog javnost ne poznaje. "Istina je da svi žele napraviti show koji će biti genijalan. Michaelova braća nisu stidljivi kad je riječ o njihovom pokojnom bratu, oni to samo žele napraviti na ispravan način - pošteno i iskreno", izjavio je glavni redatelj reality showa.

Prema nekim navodima, reality show bi trebao izaći vrlo uskoro, vjerojatno do kraja godine. Kako kažu neimenovani izvori, producenti čekaju s početkom showa dok se ne slegne prašina oko njegove smrti. Podsjetimo, iako se pretpostavljalo da je Michael umro prirodnom smrću, na kraju se uspostavilo da je ubijen.

Pročitajte više