Michael Jackson se drogirao pred očima vlastite djece

BIVŠI menadžer preminulog Michaela Jacksona tvrdi da je kralj popa bio toliko ovisan o raznim drogama da je i za vrijeme avionskih letova inzistirao na uzimanju droge, čak i pred očima svoje djece. Dieter Wiesner, koji je bio Michaelov menadžer od 1996. do 2003. godine kaže da je pjevač toliko često bio izvan kontrole da je cijelo vrijeme morao biti nadgledan kako se ne bi predozirao.

"Na jednom letu Michael je sjedio u zadnjem redu s Paris, a ja sam sjeo ispred njih sa Princeom. Pobrinuo sam se da je doktor u blizini te sam pazio da ne ode do Michaela i da mu nekakvu drogu", rekao je Wiesner, koji tvrdi da je isti doktor skoro uzrokovao Jacksonovo  predoziranje u jednom hotelu u Los Angelesu. "Otišao sam iz sobe na pola sata. Kad sam se vratio, Michael je bio pod utjecajem droge i nije uopće reagirao. Bio je izvan kontrole", rekao je Wiesner za magazin Daily Mirror.

Jacksonovi zadnji dani uskoro će se pojaviti na velikom platnu. Prava na objavljivanje ekskluzivnih snimki na kojima se pjevač priprema za pedeset rasprodanih koncerata koji su se trebali održati u Londonu, dobila je kompanija Columbia Pictures. Film naslova "This is it" svijetlo dana trebao bi ugledati u listopadu ove godine.

Pročitajte više