Michael Lohan tvrdi: Lindsay boluje od HIV-a!

VEĆ I ptice na grani znaju da Michael Lohan i njegova kći Lindsay Lohan ne razgovaraju, ali optužbe koje frcaju ovih dana iz njihovih usta prešle su granicu normale. Naime, osim što joj je pozvao policiju na vrata, Lindsayin otac na Twitteru je objavio neke ozbiljne tvrdnje u kojima, između ostalog, optužuje Lindsay da boluje od HIV-a.

Lindsay je kao 17-godišnjakinja spavala s diskografskim mogulom Tommyjem Motollom?

"Istina o mojoj kćeri je ta da će živjeti s HIV-om do kraja života i to je sve rezultat njezinih odluka koje je donijela", napisao je Michael na svom profilu gdje između ostalog tvrdi da je njegova kći kao 17-godišnjakinja spavala s diskografskim mogulom Tommyjem Motollom. Također, tvrdi Lohan, Lindsay je od njegove mlađe kćeri Ali napravila narkomanku i alkoholičarku koja neumorno tulumari sa starijom sestrom.

Podsjetimo, Michael je prošli tjedan doveo policiju u kuću Lindsay Lohan želeći provjeriti je li sve u redu s njezinom mlađom sestrom Ali. Njegova bivša supruga Dina tvrdi kako sestre žele sudskim putem udaljiti oca koji već deset godina boravi po zatvorima, ne plaća alimentaciju, niti razgovara s mlađom kćeri Ali.

Michael Lohan je nakon policijske intervencije javno izrazio zabrinutost za svoje kćeri jer Ali živi s Lindsay koja ne prestaje s ludim izlascima i drogom, a stan joj je u totalnom neredu. Dina Lohan tvrdi kako Michael laže jer nikada prije i nije bio u Lindsayinu stanu. Policija koju je Michael Lohan doveo na vrata svoje kćeri utvrdila je da za djevojke u kući nema nikakve opasnosti.

Pročitajte više