Michelle Williams voli to žestoko: Na kauču s Ewanom McGregorom

MICHELLE WILLIAMS stranca kojeg je upoznala u pubu, dovodi u svoj dom. Kratko zavođenje završi na njezinom kauču u dnevnom boravku, gdje je on grubo uzme. Nakon seksa saznaje za tragediju u kojoj joj je nastradao sin. Upravo ta nesreća priječi je da se vrati strancu koji ju je privukao.

Riječ je o novom filmu "Incendiary", kojim se američka glumica Michelle Williams, nominirana za Oscara za ulogu u "Planini Brokeback", vratila na holivudsku scenu, ali ne i na velika platna. Film redateljice "Bridget Jones" Sharon Maguire odmah je izašao na DVD izdanju.

Tko o čemu, njih dvoje samo o djeci

Njezinog ljubavnika u filmu igra 37-godišnji škotski glumac Ewan McGregor. Prema pisanju medija, scena seksa nije im bila nimalo problematična. McGregor se u pravilu obnažuje u filmovima, a ni Michelle golotinja ne predstavlja problem. Njihova češća tema razgovora između snimanja scena, otkrivaju sa seta, bila su djeca.

Protagnost filma "Moulin Rouge!" u braku s Eve Mavrakis ima troje djece, a Michelle sama podiže Matildu Rose, kćerkicu koju ima iz veze s pokojnim Heathom Ledgerom, pa je imala mnogo pitanja za svog glumačkog partnera.

D.D.

Pročitajte više