Mickey Rourke (bez tajanstvene brinete) napustio Dubrovnik

GLUMAC koji je izazvao neviđenu pomamu sedme sile danas je napustio Dubrovnik. Društvo mu je pravio dvojnik Micka Jaggera, Mickey, koji je tijekom svojeg boravka u biseru mediterana svakodnevno medijima i domaćinima davao do znanja da kod nas bogovski uživa sa svojeg putovanja po regiji kući nosi samo dobre dojmove. U Mickeyjevoj blizini danas nije bila tajanstvena brineta s kojom je u Dubrovniku kratio duge ljetne dane, a širokim osmijehom na licu pokazao je da mu ne nedostaje!

Okupljene obožavatelje zabavljao i pojavom i humorom

"Nisam ni sanjao da je Dubrovnik toliko lijep. malo je sklizak, ali lijep", riječi su kojima je holivudska zvijezda povratnica izrazila svoje zadovoljstvo viđenim na crvenom tepihu dugom čak 60 metara koji su organizatori Dubrovnik Film Meetinga smjestili na Stradun uoči svečane projekcije filma "Hrvač". "Mislio sam da će ograda crvenog tepiha popustiti nad navalom silnih obožavatelja", komentirao je.

Glumac je, osim pojavom, okupljene novinare i obožavatelje često uveseljavao i svojom duhovitošću, žicanjem brojeva telefona i komentiranjem pozadine pojedinih pripadnica ljepšeg spola, te nonšalantnim objavljivanjem kako noći u Dubrovniku krati seksom, te je, za razliku od svojeg kolege Kevina Spaceyja koji je gost filmskog događaja bio prošle godine, pokazao da svoje domaćine itekako poštuje.

Gillian Anderson najavila povratak

A u Hollywood je dobre uspomene ponijela i njegova zvjezdana kolegica Gillian Anderson. "Dubrovnik je prekrasan, izvrsno se osjećam ovdje, i definitivno se vraćam dogodine", rekla je. Jedva čekamo!

Pročitajte više