Mickey Rourke: Nedostaje mi moj dobar izgled, užasno je vidjeti kako sam propao

ZLOČESTI holivudski dečko, glumac Mickey Rourke, priznao je jednom američkom časopisu da ga je uhvatila depresija kad je shvatio da više ne izgleda toliko dobro kao što je izgledao u mladosti. Svestrani glumac, umirovljeni boksač i scenarist, posljednjih je dvadesetak godina nestajao s holivudske A liste. Na vrh se vratio 2008. godine ulogom u filmu "Hrvač" za koju je bio nominiran za Oscara.

Rourke je priznao: "Gledanje mojih starih filma me uzrujava. Prije sam puno, puno bolje izgledao. Užasno je vidjeti kako si propao". Do ovog surovog otkrića Mickey je došao gledajući  "Čudotvorac", svoj film iz 1997. godine: " Gledao sam ga u jednom hotelu i pomislio sam `Gle kako dobro izgledam u tom filmu`. I onda pao u depresiju". Bez obzira što je nezadovoljan svojim izgledom, Mickeyju ne nedostaje posla.

U kinima se trenutno prikazuju "Besmrtnici" gdje glumi kralja Hiperiona, a priprema se za ulogu ragbi zvijezde Garetha Thomasa: "Bit će tu puno posla. U Londonu sam upoznao par ragbijaša i obarali smo rukama. Fali mi još šest mjeseci treniranja. Mogao bih imati posebnih poteškoća sa skidanjem velškog naglaska".

Pročitajte više