Mickey Rourke: Što sam sinoć radio? Ševio sam, eto što sam radio!

GLUMAC koji je izazvao neviđenu pomamu sedme sile i jučer je nastavio šarmirati po Dubrovniku, što novinare, što prolaznike, a što nepoznatu brinetu koja mu u sredozemnom biseru pravi društvo svakodnevno. Mickey Rourke tako je, upitan od sedme sile kako je proveo noć u Dubrovniku odgovorio: "Ševio sam!", ali dalje od toga nije precizirao. Međutim, ostavimo to njemu i nama mašti na volju, jer Mickey je, za razliku od prošlogodišnjeg gosta Kevina Spaceyja pokazao kako svoje domaćine, ali i publiku itekako poštuje.

Sinoć je tako, prije, tijekom i nakon svečane premijere filma koji ga je vratio u zvjezdanu orbitu neumorno potpisivao autograme, kojima je, uz svoje ime, dodao i ono svoje neprežaljene čivave Loki. Međutim, film nije odgledao. Za vrijeme projekcije baškario se u društvu tjelohranitelja i spomenute brinete, ali je odmah nakon projekcije izrazio svoje zadovoljstvo viđenim. "Nisam ni sanjao da je Dubrovnik toliko lijep. malo je sklizak, ali lijep. Mislio sam da će ograda crvenog tepiha (inače dugog impresivnih 60 metara) popustiti nad navalom silnih obožavatelja", rekao je.

Gillian Anderson: Vraćam se dogodine!

Isto misli i njegova zvjezdana kolegica, Gillian Anderson. "Dubrovnik je prekrasan, izvrsno se osjećam ovdje, i definitivno se vraćam dogodine", rekla je Gillian, koja je jednako kao i Rourke, na Stradunu neumorno potpisivala autograme.

I tako je jučerašnjim spektakularnim Red Carpet Showom te kino projekcijom kultnoga filma "Hrvač" u staroj dubrovačkoj gradskoj jezgri ispred Kneževa dvora završen dosad najveći Dubrovnik Film Meeting, filmski događaj koji iz godine u godinu broji sve više poklonika.

Filmske zabave trajale do dugo u noć

Nakon projekcije "Hrvača" kojeg je pogledalo više od 650 Dubrovčana, a za koju se tražila karta više, filmske su se zabave nastavile i u obližnjim kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima do ranih jutarnjih sati, a oni najsretniji našli su se na ekskluzivnom partiju na brodu Karaka, na kojem je neko vrijeme proveo i sam Rourke. U dobrom društvu, naravno.
 

Pročitajte više