Midikennov model Helena Šopar u društvu odabranih modnih moćnika

FASHIONTRUST je online društvena mreža koja povezuje ljude iz svijeta mode, filma i muzike koji se od nama poznatih mreža poput Facebooka, Myspeacea i Twittera, FashionTrust.tv se razlikuje jer je samo za odabrane!

Ako niste dobili pozivnicu za ovaj ekskluzivni website, nemate besprijekoran CV ili barem svjetski poznatu modnu agenciju koja vas zastupa, nećete se naći među odabranima. Korisnici ove mreže komuniciraju međusobno i s ostalim "plebsom" putem video uradaka, snimljenih samo za ovu stranicu. Osim svojih vlastitih iskustva u poslu kojim se bave, tu možete čuti od savjeta o uljepšavanju svjetskih modela do rasvjete koje preferira Russell James.

Na uvodnoj stranici izrađen je poseban video u kojima su Alessandra Ambrosio (Victorias Secret), Kristin Davis, Russell James, Claude Grunitzky, Marise Miller (Victorias Secret) te naša Helena Š. s nama podijelili na koga se u životu mogu osloniti. Jednako tako mi se možemo osloniti na Helenu jer svoj posao obavlja besprijekorno i ovo je samo još jedan od dokaza. Nakon A magazinea, Marie Clairea (francuskog,britanski,australski,američki), Evea,i-D-a, V magazinea, Stilettoa, Glamoura, Voguea, i ostalih vodećih svjetskih modnih časopisa, teško je zamisliti što nas sve čeka!

Pročitajte više