Mikulić: Srećom na Eurosongu nema nikakvih pitalica

HRVATSKI predstavnik na Eurosongu izjavio je uoči odlaska u Istanbul kako mu je bilo neugodno kada je gledao snimku Milijunaša. "Bio mi je loš dan. Priznajem", rekao je Mikulić za Večernji list.
Iako je tema trebala biti prvenstveno Eurosong, novinari Večernjeg lista nisu se mogli suzdržati od komentiranja Milijunaša. Mikulić je "priznao kako su se on i Sandra dogovorili kako će tko funkcionirati". Mikulićeva partnerica operna pjevačica Sandra Bagarić navodno mu je rekla kako ona "ne zna drukčije nego da odmah buba odgovore", pa je Mikulićev zadatak bio usporiti je.


"Možda smo oboje pretjerali. Samo sam je zamolio da iskoristimo jokere prije nego što odustanemo. Mislim da smo bili pametni, dogurali smo do 64.000 kuna, i svrha je postignuta. Istina je da sam ja na "Milijunašu" tada bio malo loš. Bio mi je loš dan. Priznajem", izjavio je hrvatski predstavnik na Eurosongu.

"Imao sam veliku tremu. Ne želim pričati što mi se taj dan dogodilo, ali bio sam i rastresen. Nisam bio u formi. Kada bi znali, ljudi bi imali opravdanja za mene, ali ne želim se vaditi. Srećom, na Eurosongu nema nikakvih kvizova i pitalica, samo se pjeva, a ja sam dobar pjevač.", rekao je Mikulić.


Prve probe u Istanbulu već su održane, a dopisnik Novog lista iz Izraela javlja kako je Mikulić jako zadovoljan načinom na koji je otpjevao skladbu. Na press konferenciji hrvatske delegacije nakon probe bilo je jako malo novinara, a neki od njih kritizirali su pjesmu "Daješ mi krila". Tako jedan izraelski novinar smatra kako je pjesma "Daješ mi krila" u engleskoj izvedbi dosta nerazumljiva.

Turska nacionalna televizija TRT pripremila je karikature za sve izvođače, pa su Mikulića nacrtali kao dječaka u crvenim gaćicama na nogometnom igralištu.

Na službenim stranicama Eurosonga () organizirano je interaktivno glasanje, a rezultati se mijenjaju iz sata u sat. Na prvom je mjestu trenutno predstavnik Srbije i Crne Gore s pjesmom Lane moje, a Ivan Mikulić je s prosječnom ocjenom 2.1 na 19 mjestu.

Pročitajte više