Mila Elegović pozirala u bikiniju i pokazala zavidnu liniju u 54. godini

Foto: Josip Regović/Pixsell

MILA ELEGOVIĆ na društvenim mrežama podijelila je video na kojem se može vidjeti kako pozira u kupaćem kostimu. 53-godišnja glumica na fotografiji je pozirala u crno-bijelom badiću, koji je istaknuo njezinu figuru, a dobila je hrpu komplimenata svojih obožavatelja.

"Prekrasna", "Savršena", "Wow", komentirali su joj pratitelji ispod objave. Glumica često izaziva divljenje svojim mladolikim izgledom, a u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila je i da je bila na tretmanima uljepšavanja. Tom je prilikom ispričala kako održava liniju.

"Ja inače imam inzulinsku rezistenciju, i to je ajmo reći predziđe dijabetesa, tako da jedem šest puta dnevno, izbalansirano, malo. Neke stvari jednostavno moraš izbaciti, kao što su šećer, masnoća. Tijelo ti to vrati. I ja ne znam da sam ikad imala idealniju težinu, negdje oko 51 kg.

Vježbanje isto tako. Vježbam, apsolutno, svaki drugi dan po 20 minuta. Imam svoju aplikaciju jer u koroni nisam više imala trenera i onda sam shvatila da su meni moji treneri donijeli najbolju stvar, a to je disciplina, i da su me naučili da sama moram vježbati", otkrila je Mila.

Pročitajte više