Milan Popović najavio još tužbi protiv Severine

 Foto: Instagram/RTL

NAKON što je Severinin menadžer izjavio da je Milan Popović "izgubio više od 35 postupaka koje je podigao protiv Severine i njezinih bližnjih", oglasio se i sam Popović putem priopćenja za medije te najavio da će postupaka biti još.

"Netočna je informacija da je Milan Popović pokrenuo preko 35 postupaka protiv Severine Kojić i njenih bližnjih, kao i informacija da je u tim navodnim postupcima isti poražen od strane Severininih odvjetnika", stoji u priopćenju.

Popović smatra da Petrović takve informacije iznosi u medije samo da bi mu "nanio štetu ugledu i časti te ga u javnosti prikazao kao osobu koja se bezrazložno i neosnovano bavi oibjesnim parničenjem".

"Svi postupci koji su do sada pokrenuti protiv Severine i njenih bližnjih, a kojih je bilo u manjem broju od onoga koji navodi Tomislav Petrović, pokrenuti su isključivo radi zaštite prava i dobrobiti zajedničkog djeteta te u cilju ostvarivanja svih roditeljskih prava koja Popoviću kao ocu pripadaju", stoji dalje u priopćenju.

"Popović nema potrebu opravdavati se za sudske postupke koje je pokrenuo, već naprotiv, ističemo da će tih postupaka biti još i to sve dok Severina ne prihvati činjenicu da se roditeljska skrb nad djetetom ima izvršavati dogovorno i sporazumno, te da dijete u jednakoj mjeri ima pravo na ljubav, pažnju i brigu kako majke tako i oca", zaključak je priopćenja.

Zbog slične izjave Popović je nedavno podigao tužbu protiv Tomice Petrovića putem koje od njega traži 4000 eura.

Pročitajte više