Milan Popović tuži Severininog menadžera

 Foto: Instagram/RTL

MILAN POPOVIĆ opet tuži, ali ovaj put Severininog menadžera Tomicu Petrovića od kojeg traži oko 4000 eura, piše srpski Blic.

Milan Petrovića tuži zbog izjave da "je Milan protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete". Popović zato sad od menadžera svoje bivše traži oko 4000 eura, piše Blic.

"Milanov odvjetnički tim sastavio je tužbu po kojoj se Petrović tereti da je uvrijedio Popovića izjavama da on tuži Severinu i njene bližnje samo da bi joj oduzeo dijete, te da se broj tužbi povećao otkad se ona udala. Sporna je također Tomičina izjava da je Milan tim brojem tužbi, a govori se o nekih 30, dokazao da mu nisu bitni interesi djeteta", rekao je upućeni izvor za Blic.

Milan je navodno preko svog odvjetnika poručio da nijedna Petrovićeva izjava nije točna te da njemu "nije cilj da nekom nešto oduzme, već da dijete ima i oca i majku". 

"Isključivo zato što smatra da sinu može osigurati bolji odgoj i obrazovanje, traži da dijete živi kod njega, a da majka ima pravo na susrete i druženja s njim. Također, nije točno da Severinina udaja ima bilo kakve uzročno-posljedične veze s brojem tužbi koje je Milan podnio. Milan želi da sve odluke o sinu Aleksandru donosi u dogovoru sa Severinom, ali druga strana ne pokazuje nikakav interes da ga uključi u takve odluke. Zato je Popović primoran da svoja prava potraži pred nadležnim ustanovama i sudovima", stoji u obrazloženju tužbe.

Pročitajte više