Miley Cyrus uhvatila plesačicu i strastveno ju poljubila



DONEDAVNO slatka Hannah Montana, Miley Cyrus postala je 17-godišnja buntovnica koju mnogi uspoređuju s Britney Spears. Ništa čudno s obzirom da su obje dječje Disneyjeve zvijezde te su slavu stekle sa 17 godina, a čini se da mlada Miley nastoji ići koracima svoje starije kolegice. Naime, naglo je postala  neobuzdana djevojka koja nastupa u golišavim izdanjima.

Sinoć je u showu Britain's Got Talent, čak simulirala lezbijski poljubac s jednom od svojih plesačica. Prije nekoliko godina isto je napravila Britney, samo što je uz sebe imala Madonnu. Osim Britney, uzor joj je Lady Gaga, koja je ovih dana očito uzor svima koji karijeru žele izgraditi ili vratiti. Tako je sinoć Miley u show došla u golišavom rock izdanju, bila je u crnom, čipkastom izdanju, a tome je nadodala  i čizmice s previsokom petom, a u njima je zaista teško hodala.

Lošija kopija loše Gage po uzoru na nju je na pozornicu dovukla nekoliko plesačica i plesača, a što su oni trebali predstavljati, nitko ne shvaća. Miley je izvela pjesmu "Can't Be Tamed", a njom je zauvijek napustila imidž nevine djevojčice kakva je bila Hannah Montana, koja ju je proslavila. Mlađahna Cyrus već sad negoduje zbog novinara i fotografa, iako čini sve da bi privukla njihovu, pa čak i ljubi plesačice u showu koji prati hrpa djece. Prije nastupa izjavila je da je jako nervozna kako će sve proći.

Pročitajte više