Milić u šoku zbog smrti kćeri: "Obećala mi je da će biti normalna"

Foto: Facebook

"MILIĆ je izvan sebe i molim vas da imate razumijevanja", rekla je Suzana Vukašinović srpskim novinarima koji su ih nazvali nakon smrti njegove kćeri Maje Avdibegović. Policijska istraga pokazala je da se 35-godišnja Maja predozirala narkoticima ili lijekovima.

Ranije je rekao da je njegovu kći iz prvog braka ubijalo to što svoju djecu viđa samo jednom tjedno zbog konzumiranja narkotika.

"Do jučer smo sjedili s njom, pričali, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normalna, da se neće više drogirati, pokrenula je čak i neki biznis s dečkom. Mislim da je taj rat u Sarajevu dosta utjecao na nju, mnogi mladi ljudi tada su postali narkomani", rekao je srpskim medijima.

Maju je u stanu pronašla prijateljica, koja je pozvala Hitnu pomoć. Iza nje su ostali sinovi, desetgodišnji Irfan i osmogodišnji Irman.

Vukašinović s kćeri nije bio blizak jer ju je optuživao da se godinama drogira. Ona je pak otkrila da se dva puta pokušala ubiti.

"Prvi put je to bilo kad me je otac ostavio zbog Planike Rajković. To je bilo godinama prije droge, kad sam još bila dijete. Nikad se nisam pokušala ubiti radi narkomanske krize, kako je on tvrdio u medijima. Tako je prao svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafana upišanog i ispovraćanog, a on me je onda pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim", rekla je.

U lipnju ove godine pronašli su je u lokvi krvi u WC-u.

"Osvećuje mi se jer sam iznio istinu o njenoj narkomaniji. Poslije ovog će opet kritizirati, možda joj ovaj put uspije oduzeti si život", rekao je on nakon toga za srpski Alo i dodao da ju je na heroin navukao njen partner. 

Pročitajte više