Mini & Airstream: Savršenstvo stila

NA milanskoj izložbi "INTERNI Design Energies" publika će moći premijerno vidjeti dizajnersku studiju nastalu pod okriljem renomiranog danskog proizvođača namještaja, Fritz Hansena. Vrhunski sinergijski učinak dizajnerskih vrijednosti stvorio je koncept za pamćenje, koncept kojeg bi mnogi poželjeli.

Prve službene slike pokazuju samu srž koncepta, a to je u novom okruženju prikazati namještaj po kojem je danski proizvođač i postao slavan.

Dizajnerski komadi namještaja smjestili su se u mobilni dom, u nas poznatiji kao kamp kućica, no i ovdje se radi o visoko stiliziranom proizvodu najstarijeg proizvođača kamp-kućica, američkom Airstreamu. Dovoljno je reći kako je Airstream ugostio planetarno popularne fotelje Egg i Swan Arnea Jacobsena, i to u blago restiliziranom izdanju. Također, tu su i četiri stolice Series  Seven linije.

Za uzdama se nalazi još jedan vrhunski predstavnik industrijskog dizajna, legendarni Mini, i to u karavanskoj Clubman izvedbi.

Najvažnija novost je spremište za neoprenska odijela i ostali pribor za ronjenje. Dodatno, na krovne nosače postavljene su surferske daske. Radi se o Cooper S izvedbi pokretanoj 1,6 turbakom snažnim 175 KS.

Vratimo se mi prikolici i recimo kako u duljinu mjeri 6,80 metara. Uređena je kako bi pružila potpunu potporu surferima, ali i ostalim gostima plaže. Cjelokupan interijer je vodootporan, a  za ugodniji boravak tu je mogućnost otvaranje bočne stijene.

Pročitajte više