Mirjana Hrga: Tko bi rekao da te neograničeno pohlepni HEP može oraspoložiti...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MIRJANA HRGA prije mjesec i pol pobjesnila je na HEP jer je konobi Mare, koja je u vlasništvu njenog supruga Staše Stefanovića isključio struju, a sada se ista slična situacija dogodila njenom prijatelju.

Mirjana se na sve osvrnula na svom Facebook profilu. 

"Pošalje mi prijatelj neku fotku nalaza/dokumenta (ne kužim na prvu) i ispod toga 'i ja sam dobio'. Što prvo pomisliš nego Covid, kad na sreću samo dopis HEP-a. Tko bi rekao da te preočajni i neograničeno pohlepni HEP može oraspoložiti...", stoji u njenom statusu. 

Posalje mi prijatelj neku fotku nalaza/dokumenta (ne kuzim na prvu) i ispod toga "i ja sam dobio" Sto prvo pomislis nego...

Objavljuje Mirjana HrgaPonedjeljak, 23. studenoga 2020.

Podsjećamo, Mirjana je sredinom listopada oštro napala HEP jer su isključili struju u konobi u vrijeme večere.

"Manijaci početkom 9 mjeseca pošalju dopis da trebamo u viši tarifni razred. Mi se očitujemo i kažemo: OK gospodo, gdje treba potpisati i koliko da platimo. Pošaljemo zahtjev za skuplju struju (!) i čekamo račun. U 18.30 stižu rezervacije za večeru. Manijaci nas isključe. I sad pišem iz mraka. Samo nas sramote. Kretenčine. Ovako pomažete u Covidu", napisala je tada.

Inače, nakon što se razišla s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga posvetila se svojoj konobi u gradiću Osoru na Lošinju gdje je provela osam mjeseci, a na Facebooku je priznala kako je povratak u Zagreb nakon sezone nije nimalo oduševio

Pročitajte više