Mirna Berend osramotila Josipa Katalenića

NAKON što ga je dugo krila od javnosti, Nova TV odlučila je dati još jednu priliku pulenu Croatia Recordsa Josipu Kataleniću. Ovom su dvije minute pred kamerom bile dovoljne da se osramoti kao malo tko u povijesti televizije.

POGLEDAJTE SAMI:

Katalenića na televiziji nismo vidjeli negdje od desetog mjeseca kad su ga mediji i javnost linčovali zbog neprimjerenog ponašanja i izjava u SSNMT juniors showu, kada se izrugivao iz djece, blejao u grudi Anje Alavanje i pozivao maloljetnice u svoju hotelsku sobu.

No, da skratimo priču, Nova TV u čijem žiriju sjedi direktor Croatia Recordsa Miroslav Škoro, odlučila je na mala vrata u javnost vratiti Katalenića, samozvanog pjevača koji je izdao album pod etiketom te glazbene kompanije.

Nakon što je Katalenić doživio buran zvižduk odmah na predstavljanju gostiju, očekivali smo da će u nastavku emisije mladi pjevač valjda svjestan svojih grešaka, danas biti miran, fin i neeksponiran kako bi ispravio dojam.

No već u prvom javljanju iz backstagea, shvatili smo koliko smo bili u krivu.

Nakon što ga je Dorijan Elezović predstavio kao svog prijatelja, Dorijan je prešao na daljnje razgovore s gostima. Dok je Dorijan razgovarao s Mirnom Berend, u kameru je uplivao Josip.

- Mogu li nešto pitati gospođu Berend? - upitao je Josip. Slutili smo da će poći po zlu.
- Možeš. - reče Dorijan.
- Gospođo Berend, vi ste rekli da volite mlađe muškarce, samo da su punoljetni. Evo sad sam i ja punoljetan, pa da li bih vas ja mogao izvesti na kavu?

Slijedio je užas kakav ne zaslužuje niti jedno biće, čak niti takvo poput Katalenića.

- Slušaj dečko, nisi uopće moj tip. - odbrusila mu je Mirna Berend.
- A što da napravim da budem vaš tip? - Josip je, o nesreće li, pokušao spasiti stvar.
- Ne možeš ništa napraviti. Jedino da se ponovno rodiš kao crn, visok, zgodan, lijep i pametan. - pljunula je u mikrofon Mirna.
- A da onda još malo pričekam? - nije odustajao Josip.
- Možda u idućem životu. - s gađenjem je odgovorila Mirna Berend i pobjegla da više ne gleda Katalenića koji je boga molio da se pod njim otvori zemlja.

Pročitajte više