Mischa Barton: Pokvareni zubi su me spremili na psihijatriju!

GLUMICA Mischa Barton kolovoz je provela u poznatom holivudskom medicinskom utočištu na prisilnom psihijatrijskom promatranju. Iako Cedars Sinai, inače poznat po tome da privatnost svojih klijenata štiti pod cijenu života, ove informacije nije htio potvrditi ni demantirati, po izlasku iz klinike Mischa je priznala gdje je provela dio svojih ljetnih praznika. A sad je "priznala" i zašto: "Vadila sam zube, a jedan su mi bušili, što me jako boljelo. Kad sam došla kući, bol nisam mogla izdržati: "Posegnula sam za tabletama protiv bolova, i zato sam završila u bolnici", tvrdi Mischa.

Podsjetimo, sredinom ljeta predstavnici losanđeleske policije obratili su se novinarima i ispričali im kako su dobili poziv za hitnu intervenciju na imanju Mische Barton, a nazvala ih je glumica sama. Policiji se obratila zbog psihičkih problema i trenutačne neuračunljivosti, a oni su pozvali medicinsko osoblje poznate klinike koji su je odveli sa sobom.

Zvijezda tinejdžerske sapunice "O.C." policiji i liječnicima poznata je otprije - 2007. godine uhićena je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i pod utjecajem marihuane, nakon čega se sama dobrovoljno prijavila u kliniku za odvikavanje kako bi obožavateljima, ali i producentima dokazala da je sabrana i zrela za nove poslove. Međutim, osim poneke "lagane" ulogice, Mischi njezin upitni talent nije donio nikakve značajne poslove, a u zadnje vrijeme pribjegla je izazivanju skandala, ne bi li svoje ime zadržala u medijima.

Pročitajte više