Miss Irske rješava se stresa pucanjem, a miss Izraela kuglanjem

Predstavljamo vam sljedećih pet misica koje će se u Johannesburgu natjecati za titulu najljepše.

Pooja Chopra

Egzotična Indijka (naslovna slika lijevo) diplomirala je marketing, ali joj je želja postati glumica i najsjajnija zvijezda Bollywooda. Kako bi imala veće šanse na audicijama, uči plesati standardne plesove i igra badminton. Neuspjeh nikada ne doživljava dramatično niti ne dozvoljava da joj uspjeh lupi u glavu. Kako bi ostala što koncentriranija na finalnu večer izbora, svakodnevno meditira i vježba jogu.

Kerenina Halim

Miss Indonezije je dvadesettrogodišnja seksi učiteljica iz Jakarte. Kad ne vježba jogu, voli crtati, posebno svog psića po imenu Coco. Izvrsna je kuharica, a prijateljima najradije sprema japanske specijalitete. Odlično pleše salsu, balet i jazz dance i smatra da svojom pozitivnom energijom usrećuje sve oko sebe. Najveći uzori u životu su joj Majka Tereza i Lady Di.

Laura Patterson


Laura (naslovna slika sredina) ima tek devetnaest godina, a već je uspješna manekenka i Miss Irske. Studira pravo, a osim kao model radi i u Tesco Expressu. Stresa se rješava pucanjem ili dugim šetnjama sa deset godina starim Kraljevskim španijelom Tammyjem. Jedina stvar bez koje ne bi mogla zamisliti svakodnevni život je njezin mobitel. I naravno, obitelj.

Adi Rudnitzky

Mlada Izraelka odrasla je u Tel-Avivu, gdje bi jednoga dana voljela studirati ekonomiju.
Najdraža knjiga joj je Tajna Rhonde Byrne, u kojoj je otkrila veliku životnu istinu da će ju drugi voljeti ukoliko sama sebe bude voljela. Voli kuglanje i tenis, a najviše ju opušta igra s njezinom macom.

Alice Taticchi

Temperamentna Miss Italije (naslovna slika desno) devetnaestogodišnja je studentica ekonomije. Dok nije na predavanjima bavi se manekenstvom, igra odbojku ili svira klavir.  Jedva čeka vidjeti Afriku i upoznati druge natjecateljice i nada se kako će odlazak na izbor za Miss svijeta biti jedno prekrasno iskustvo.

Pročitajte više