Missica na izboru dobila osip zbog podmetnutih kemikalija

ORGANIZATORI izbora ljepote u Puerto Ricu istražuju pravi filmski slučaj sabotaže - nakon što se natjecateljica Ingrid Marie Rivera na pozornici pojavila s osipom, u njezinoj haljini i setu za šminkanje pronašli su kemikalije iz sredstva za samoobranu pa je neupitno da se netko na neobičan način potrudio izbaciti je iz natjecanja. Da bi stvar bila gora, netko joj je ukrao torbu, ali je s natjecanja svejedno otišla kao - pobjednica.

Ingrid Marie Rivera potukla je 29 konkurentica na izboru ljepote u Puerto Ricu, ali se na pozornici nije pokazala u najboljem svjetlu - dvaput je pred ocjenjivački sud izašla s neugodnim crvenim plikovima, a kasnije je ustanovljeno da joj je netko šminku i haljine poprskao sprejem za samoobranu. "Isprva smo mislili da je u pitanju alergijska reakcija ili trema, no kad se osula i drugi put, znali smo da ne može biti slučajnost", rekao je glasnogovornik izbora Harold Rosario.

Ljepotica je prije tri godine predstavljala Karibe na Izboru za Miss svijeta pa su se ostale natjecateljice na izboru u Puerto Ricu pobunile jer je, prema njihovom mišljenju, preiskusna i "nema što tražiti među amaterkama".

"U jednom trenu sam rekla sama sebi - jesam li mazohistica? Onda sam si rekla - Bog je sa mnom, a ovo je moj cilj. Izdržat ću", izjavila je Ingrid za BBC. Mediji su je i prije natjecanja proglasili favoritkinjom, a organizatori će slučaj, kažu, istražiti bez policije.

D.K.

Pročitajte više