12 mil. pregleda: Mladenka zatražila da gosti na vjenčanju nose crno, snimka je hit

Screenshot: TikTok

MLADENKA Jordan Bussey imala je neobičan zahtjev za svoje vjenčanje. Ona je, naime, zahtijevala da gosti dođu u crnoj odjeći, a snimka njezinog vjenčanja postala je hit. 

Unatoč činjenici da se vjenčanje održavalo na otvorenom, i to usred ljeta, gosti su joj ispunili želju, a video vjenčanja pregledan je čak 12 milijuna puta. No nisu svi oduševljeni njezinom idejom. 

@jorbussey All black attire 🤌🏻 #allblackoutfit #weddingattire #wedding #weddingdetails #weddingtok #weddingguest #weddingguestdress ♬ I'll Be Around (feat. Timbaland) (Radio Mix) - Cee-Lo

Ljudi u crnom 

Neki su prizor s vjenčanja usporedili sa sprovodom, a jedan se tiktoker našalio napisavši: "Žao mi je zbog vašeg gubitka."

"Moje prve misli o ovome bile su: O, to je sprovod", dodao je drugi, no bilo je i onih kojima se ideja svidjela. 

"Jedna boja, a toliko stilova", komentirala je tiktokerica, a druga je otkrila svoju želju: "Na svom vjenčanju želim da svi nose bijelo, a ja crnu vjenčanicu."

"Otmjeno vjenčanje", "Jako bih bila sretna da dobijem pozivnicu za vjenčanje na kojoj piše 'crna odjeća'. Otklanja sav stres traženja nečega za odjenuti" i "Crna je baš dobar dress code. Jako uobičajena boja i mogu naći bilo što u crnom", neki su od komentara. Što vi mislite? 

 

Pročitajte više