Mladenku napali jer je prijateljicu posramila zbog vjenčanog poklona: Površna si

Ilustracija: 123RF

JEDNA mladenka našla se na udaru kritika nakon što je na društvenim mrežama javno popljuvala najbolju prijateljicu zbog onog što joj je poklonila za vjenčanje, piše Mirror.

U svojoj objavi je objasnila da ona i njen novopečeni suprug nisu štedjeli kod organizacije vjenčanja i da su željeli da se svi gosti zabavljaju. Upravo zbog toga kaže da joj je poklon najbolje prijateljice došao kao pljuska u lice.

"Poklonila mi je dva ručnika iz lokalne trgovine koji zajedno ne koštaju više od 100 kuna. To me je povrijedilo i ne znam kako se nositi s tim", napisala je.

"Znala je koliko sam ja potrošila na vjenčanje i ne mogu vjerovati da je to napravila", dodala je.

Naišla je na osude

Umjesto s podrškama i savjetima mladenka se suočila s nizom kritika i komentara u kojima su je nazvali sebičnom i površnom.

"Možda je to sve što si može priuštiti. Budi sretna jer je željela biti tu uz tebe na tvoj posebni dan. Fokusiraj se na ljude, a manje na materijalno", poručila joj je komentatorica.

"Jesi li ozbiljna? Ne radi se samo o tebi", dodala je druga.

"Ručnici su super. Koga briga koliko koštaju?" složila se treća, a četvrta je zaključila da bi bilo bolje da mladenka nikada nije ovo objavila.

 

Pročitajte više