Mladi Hrvati obožavaju cajke i likove iz bizarnih srpskih reality programa

Screenshot: YouTube

MLADI Hrvati na YouTubeu definitivno ne slušaju jazz i rock, što dokazuje i ovotjedna lista najpopularnijih videa. Prvo mjesto trendinga na hrvatskom YouTubeu uvjerljivo drže Buba, Jala i Senidah sa svojim uratkom Kamikaza. Budući da smo o njihovoj popularnosti već pisali, nećemo trošiti riječi nego samo reći da su za samo četiri dana ostvarili 7 i pol milijuna pregleda te su u vrhu trendinga u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Drugo mjesto je posebno zanimljivo. Mladi Hrvati očito na YouTubeu posljednjih dana masovno slušaju prvu pjesmu Lune Đogani, srpske reality zvijezde koja je postala popularna nakon što je pred kamerama počela vezu s oženjenim pjevačem, koji ju je nakon toga ostavio. Poznata je po tome što voli seks pred kamerama, a u bizarnom realityju Zadruga bila je dvije godine zaredom. Đoganijevu YouTube zajednica poznaje po brojnim videima na kojima ima živčane slomove zbog svojih reality ljubavi, a kada je pobijedila u drugoj sezoni showa odlučila je snimiti pjesmu i baviti se glazbom. Hrvati joj u tome jako pomažu.

Treće mjesto zauzimaju YouTube zvijezde Braco Gajić i Andrija Jo koji su također snimili pjesmu. Očito je da sve internet zvijezde moraju snimiti pjesmu, bez obzira na vokalne sposobnosti.

Četvrto mjesto najpopularnijih videa zauzeo je prvi intervju koji je Stipe Miočić dao nakon što je postao svjetski prvak u teškoj kategoriji UFC-a. 

Peti najpopularniji video na hrvatskom YouTubeu ovog tjedna nosi ime Bosanske SELJAČINE na traktoru. 

Pročitajte više