Mladi hrvatski glumci u seriji o nasilju, drogi i seksu


Serija "U lovi", kako doznajemo, počet će se snimati po završetku snimanja sapunice "Obični ljudi". Ipak, s trenutno najgledanijom sapunicom neće imati previše sličnosti, jer će se temeljiti na problemima ovisnosti i nasilja, a u seriji neće nedostajati eksplicitnih scena seksa.

Iako se radnja serije, kao i glumačka postava, još uvijek drže u tajnosti, neslužbeno doznajemo kako su za novi AVA-in projekt angažirani mahom glumci mlađe generacije - Petar Ćiritović i Janko Popović Volarić, koji su se već dokazali kao braća-konkurenti u "Običnim ljudima", te Hrvoje Klobučar, jedan od mladih glumaca koji dosad nije surađivao s AVA-om.

I dok neki mediji pišu kako će AVA imati problema s angažmanima domaćih glumica, upravo zbog golotinje i ostalih eksplicitnih scena, Index doznaje kako među mladim glumcima vlada veliki interes, jer se ta producentska kuća već dokazala kao pravi rasadnik talenata. Ipak, audicije se još pripremaju pa popis glumaca koji će sudjelovati u ovoj svojevrsnoj pionirskoj seriji još nije poznat.

Iako se snimanje, pa i emitiranje serije "Obični ljudi" približava svome kraju, AVA će i dalje biti prisutna na domaćim malim ekranima, jer RTL Televizija uskoro konačno počinje s prikazivanjem visokobudžetne kriminalističke serije "Urota", a AVA već najavljuje snimanje druge sezone.

D.K.
Foto: Mape/AVA

Pročitajte više