Mladi ljubavnik Demi Moore je bivši provalnik

HOLLYWOODSKA zvijezda spiskala je pola milijuna dolara na uljepšavanje lica i tijela, pa izgleda blistavo, ali se ipak mora primjetiti da je 15 godina starija od mlađahnog glumca.

25-godišnji Asthon Kutcher koji se proslavilo u filmu "Dude,Wheres My Car" u mladosti baš nije bio nevinašce, ali američki tabloidi napuhali su njegove stare grijehe.

Otkrili su da je sa 18 godina dva puta provalio u svoju školu kako bi se dokopao testova za ispite. Bio je spretan s bravama, ali je zaboravio na alarmni uređaj pa su ga uhitili i osudili na trogodišnju uvjetnu kaznu i 180 sati društveno korisnog rada. Na faksu je malo petljao s drogama, ali su ga roditelji brzo uvjerili da se okani opasnog poroka.

Po riječima Demi on je prava "ljubavna mašina" i glumica tvrdi da se još nikada u životu nije toliko seksala.

Ta izjava nije razočarala njenog bivšeg supruga Brucea Willisa koji se uz nju, kćeri i mladog ljubavnika pojavio na premijeri njenog novog filma "Čarlijevi Angeli".

U svom povratku pred kamere 40-godišnja zvijezda je pokazala da su je plastični kirurzi dobro sredili i da više nema celulita i viška kilograma zbog čega su je mnogi već bili otpisali.

Pročitajte više