Modni mačak ili Modni prasac?

MARKO GRUBNIĆ krenuo je stopama Jelene Karleuše i nabavio vijetnamsko prase, koje je ovih dana na Balkanu jako u modi. Iako su ga svjetski celebrityji kao "must have" Hollywoodom furali još prošle sezone, primjerice, Victoria Beckham i Paris Hilton, Marko se na ovaj potez odlučio tek sada, a kako to da je počeo kaskati za svjetskim trendovima zna on sam, ali ne objašnjava.

Umjesto toga, komentirao je svojeg novog ljubimca kojeg drži na pahuljastom krznenom pokrivaču, kako bi Donatella, kako joj je ime, mogla uživati sav komfor koji joj njezin novopečeni gazda može i želi pružiti.

"S obzirom da pratim svjetske trendove, da Paris Hilton ima takvu svinju, Beckhamovi imaju dvije, poželio sam je i ja. Isprva, priznajem, htio sam je darovati jednoj posebnoj osobi, ali kako mi je bila toliko slatka, i sam sâm se zaljubio u taj dar", ispričao je Grubnić za Stars, i dodao kako Donatelli uskoro planira kupiti i družicu, da joj ne bude dosadno kad bude čamila sama kod kuće, a Marko obilazio svjetske modne meke.Kako je Marka krenulo možda uskoro odluči osnovati i malu farmu prasadi.

Hoće li Donatella prerasti Marka?



Inače, ova popularna pasmina svinja jako je inteligentna i dostojna je zamjena za psa, za one koji žele ekscentrične kućne ljubimce. Međutim, vijetnamsko prase ne ostane uvijek maleno kako ga ljudi obično zamišljaju; naraste i do 35 kilograma, što znači da bi Donatella uskoro mogla težiti koliko i Marko sam!

Vijetnamsko prase je nedavno nabavila, i omotala u Louis Vuitton maramu, i Jelena Karleuša, koja je svoju prasicu Rihannu ponosno jako kratko šetala po Beogradu. Navodno joj je ljubimca zaklao zločesti vuk; jedino se ne zna čiji i odakle je vuk došao, ali s obzirom na to da je u isto vrijeme javnosti vukove predstavila Seka Aleksić, Karleušina najveća konkurencija, možda i nije tako teško zaključiti čiji zubi su se zasladili slatkom malom prasicom! Barem tako pričaju.

Pročitajte više