Monica Bellucci prvi put progovorila o vezi s Timom Burtonom: Volim ga i poštujem

Foto: EPA

MONICA BELLUCCI (58) prvi put je progovorila o vezi s redateljem Timom Burtonom (64) u razgovoru za magazin Elle France. "Drago mi je što sam ga upoznala. To je bio jedan od onih susreta koji se rijetko dogode. Volim Tima i poštujem ga", otkrila je slavna glumica.

Novopečeni je par prije nekoliko mjeseci snimljen u šetnji Madridom tijekom koje su se čitavo vrijeme držali za ruke. Bili su nasmijani i dobro raspoloženi. Ranije su snimljeni i kako se strastveno ljube nasred ulice, a Monica je Tima i tada držala za ruku.

Njih dvoje su se upoznali prije 16 godina, ali strani mediji pišu da su počeli izlaziti nakon što su se sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu. 58-godišnja Monica je bila počasna gošća na festivalu te je ondje uručila 64-godišnjem redatelju nagradu za životno djelo.

Sjedili zajedno na dodjeli

"U cijelom životu nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji sprovod koji sam ikad imao", rekao je Tim Burton nakon primanja nagrade. Na dodjeli su sjedili zajedno, a piše se i da su kasnije viđeni zajedno na prikazivanju nijemog filma Louisa Lumièrea iz 1895.

Monica je slobodna otkako se rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea 2019. Prethodno je bila u braku s Vincentom Casselom od 1997. do 2013. Tim je 13 godina bio u vezi s glumicom Helenom Bonham Carter (56), ali su se razišli 2014. 

Pročitajte više