Monica Seleš počela plesati u TV eteru i pisati memoare

BIVŠA najbolja tenisačica svijeta Monika Seleš nije najbolje počela natjecanje u američkoj verziji "Plesa sa zvijezdama". U ružičastoj večernjoj haljini, uz partnera Jonathana Robertsa, srpsko-američka bivša tenisačica otplesala je sentiš u prvoj emisiji i nije impresionirala žiri, koji ih je ostavio na milost i nemilost glasovima publike.

Iz Indian Wellsa se oglasila Lindsay Davenport, Monikina velika prijateljica još iz igračkih dana najmlađe pobjednice u povijesti Roland Garrosa (16,5 godina). "Jako sam uzbuđena zbog nje. Baš sam joj napisla mail u kojoj joj želim sve najbolje na natjecanju. Mislim da će, kao prvo, naučiti jako dobro plesati. Uz to će se i fino zabaviti", rekla je Davenport.

"Osjetila sam zanimanje i među drugim tenisačicama da pomognu Moniki. Nastojat ću ih sve prisliti da što više glasuju za nju. Poznavajući je, zapet će do krajnjih granica da bi uspjela. S njezinim karakterom sportašice uopće ne sumnjam u uspjeh. Mislim da će ući barem među četiri završna para", zaključila je kolegica Monice Seleš.

Seleš je u međuvremenu preko svog agenta najavila da uskoro kreće s pisanjem memoara. Najavila je njihovo izdavanje za ožujak 2009. godine: "Otvaram novo poglavlje života i nastojim pronaći svoj mir i sreću nakon povlačenja iz profesionalnog tenisa. Drago mi je što mi je jedna izdavačka kuća omogućila ispričati životnu priču. Jako sam uzbuđena zbog toga!".

Totalsport

Pročitajte više