Morate vidjeti kako Kolinda popravlja frizuru HRT-ovoj reporterki u New Yorku

Screenshot: HRT

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović za Dnevnik Hrvatske televizije javila se izravno iz New Yorka gdje sudjeluje u radu Skupštine UN-a, no puno zanimljivije bilo je iza scene.

Naime, HRT je na Twitteru objavio snimku na kojoj se vidi kako predsjednica popravlja frizuru njihovoj reporterki Branki Slavici. "Sad ste ovo trebali slikat behind the scenes kako ja popravljam, ovaj...", čuje se Kolinda na snimci, a djelatnici javne televizije njezinu su molbu uslišili.

"Iza scene. Kad Predsjednica brine o frizuri HRT-ove reporterke Branke Slavice", napisali su s HRT-a uz snimku, na kojoj se čuje i Slavica kako govori ljudima da se moraju malo odmaknuti. "Znam da vam je predsjednica draga, ali ne možete tu biti kao publika...", govori Slavica.

Snimka je, naravno, izazvala brojne reakcije na Twitteru i dok neki nisu mogli vjerovati što gledaju, drugi su bili puni hvale i za ovaj potez predsjednice.

Inače, na zasjedanju Opće skupštine UN-a Kolinda je nosila usko bijelo odijelo sa suknjom koje je naglasilo njen vitki struk, a strogu kombinaciju razbila je mašnom koju je zavezala oko vrata.

Pročitajte više