Muke po blizankama: Luckasti Hugh Hefner ne raspoznaje svoje zečice

STARI lisac Hugh Hefner ne raspoznaje svoje zečice! Barem tako tvrde američki mediji koji javnost danima zabavljaju ovom luckastom pričom. Ali, ukoliko ste pomislili da je stari Hef posenilio, razočarat ćemo vas, ili razveseliti - nije, samo je obogatio svoje ljubavno gnijezdo dvjema plavokosim Barbie blizankama, koje su se nedavno pridružile Bunny sviti ne bi li Hefneru stare dane učinile što ružičastijima.

"Potpuno su identične", izjadao se novinarima vlasnik Playboya. "Jedna ima mali madež na vratu koji moram potražiti da bih ih raspoznao, a da nema njega ne znam što bih. Lako bi me mogle prevariti", rekao je. Karissa i Kristina Shannon Hefu su se pridružile u Playboy vili nakon što je njegova dugogodišnja  pratilja Holly Madison medijima objavila kako je s njom i Hefom definitivno gotovo, a Kendra, druga djevojka, se navodno zaručila za jednog igrača američkog nogometa. Iako je Holly još uvijek službeno na svojoj dužnosti dežurne djevojke, nezasitni Hef otvorio je audiciju gdje je između tisuća prijavljenih djevojaka izabrao seksi blizanke, zbog kojih očito sada ima glavobolje.

Playboy konačno na prodaju?

A Hefner je, ako je vjerovati američkim tabloidima, ovih dana svoje carstvo stavio na bubanj. Šuška se da uslijed sveopće recesije Hefner prodaje Playboy, koji posljednjih godina bilježi sve veće financijske gubitke i polako, ali sigurno postaje potpuno neisplativ. Prema pisanju NY Posta, Playboy se prodaje za vrtoglavih tristo milijuna dolara, iako stručnjaci ukazuju na to kako mu je realna tržišna vrijednost procijenjena tek na trećinu tog iznosa, sto milijuna dolara. Međutim, Hefner u ovom slučaju navodno ne misli popustiti, ili cijenu spustiti, jer mu je u interesu da si osigura dovoljan iznos na bankovnom računu kako bi i dalje mogao uživati u ekstravagantnom "lifestyleu", na kakav je i navikao.


Iako su mnogi mislili da će većinsko vlasništvo nad časopisom (Hefner posjeduje negdje oko sedamdeset posto) najpoznatiji svjetski plejboj ponijeti sa sobom u grob, štakori, izgleda, zaista napuštaju brod koji tone. Kako su u vrijeme recesije i svjetske krize prve i uobičajene mete one iz područja izdavaštva, one ne zaobilaze ni mokre, nauljene, prsate ljepotice, iako su odbacile sve do zadnjeg komadića odjeće sa sebe, što se dosad uvijek pokazivala kao provjerena formula za uspjeh, sa, ili bez truda oko umjetničkog dojma.

U ime bolje budućnosti mladi Hugh založio namještaj

Diplomiranom psihologu i novinaru ideja kako zabaviti muškarce diljem svijeta i pri tom zaraditi brdo para sinula je još tijekom studiranja. Nakon što mu je časopis Esquire, za koji je nakon studija radio, odbio povisiti plaću za pet dolara, Hef se odlučio na rizičan poslovni potez. Založio je vlastiti namještaj (za koji je dobio osamsto dolara) te od raznih investitora, uključujući i njegovu majku koja mu je dala tisuću dolara, iskamčio osam tisuća dolara, i 1953. godine na tržište lansirao Playboy. Ostalo je ušlo u povijest te najpoznatijeg svjetskog plejboja učinilo najsretnijim čovjekom na svijetu.

V.V.
Foto: JLP

Pročitajte više