Muškarci oprez, stižu umjetne žene!

KOJI macho man ne bi poželio ljepoticu koja nikada ne kaže "ne" i govori samo onda kada ju se nešto pita, a na nju treba potrošiti samo početnih 3.500 funti.

Američka firma Real Dolls odlično prodaje umjetne žene među kojima je najpopularnija plavuša "Jenny", koja podsjeća na Britney Spears.

Velike lutke namijenjene zabavi muškaraca imaju čvrsti čelični kostur, glavu od fiberglasa i meku silikonsku kožu, a "anatomski odgovaraju svakom detalju prave žene".

Imaju pomična usta i prste, a kada ih se spoji na kompjuter pri dodiru na intimna mjesta izgovaraju fraze poput "želim još" i "ti si najbolji ljubavnik".

U kompaniji izrađuju 16 vrsta različitih modela, a mogu raditi i po narudžbi pa njihove ljepotice mogu sličiti na Britney, Jennifer Lopez ili vlastitu ženu ili ljubavnicu.

Istim poslom, ali mnogo ozbiljnije, bavi se i Chris Willis u "Android Worldu" koji je izumio idealnu tajnicu Valerie koja govori više jezika i vlasniku može rezervirati avionsku kartu ili saznati rezultat neke nogometne utakmice. Mogla bi biti i "seksualno aktivna", ali Willis tvrdi da on nije u biznisu seksi lutaka. Njegova idealna žena stoji 33.500 funti i je uvijek spremna za posao - nikada ne spava,a ne traži ni plaću.

Pročitajte više