Muškarci, ostvarite životni san!

SAN većine muškaraca je živjeti kao Hugh Hefner, vlasnik Playboya i jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u svijetu. Hefner je danonoćno okružen velikim brojem razgolićenih Playboyevih zečica, s kojima redovito održava seksualne odnose, a kad mu dosade, jednostavno ih zamijeni novima.

No, da bi došao do toga morao je proći mukotrpan put od malog izdavača erotskog časopisa u konzervativnoj Americi do današnjeg medijskog carstva kojeg posjeduje, a računalna igra "Playboy: The Mansion" stavlja vas upravo u njegovu poziciju.

Igrač u "Playboy: The Mansion" zauzima ulogu Hugha Hefnera, vlasnika i pokretača legendarnog časopisa Playboy, te polako ulazi u svijet razgolićenih foto-sessiona, raskalašenih zabava sa zečicama i sličnih blagodati u kojima Hefner svakodnevno uživa.

Radi se o strateškoj igri koju su zajednički proizvele tvrtke Arush Entertainment i Groove Games, a na tržištu trebala pojaviti krajem siječnja.

Ne sumnjamo da će dotična igra oduševiti muške zaljubljenike u igre, koji će tako dobiti priliku, barem u virtualnom svijetu, postati Hugh Hefner, čovjek o čijem načinu života mašta većina muškaraca.

Pročitajte više