Na Bandićeve fontane stavili fotelju s prekriženim natpisom Fendi. Brzo je maknuta

"KAKAV prizor. Kod fontana je ostavljena fotelja s prekriženim natpisom Fendi", objavio je danas Radio Sljeme pored tri fotografije žute fotelje na koju je netko stavio papir s prekriženim imenom modnog brenda.

Nije poznato tko je i kada postavio fotelju, no kad ju je Indexov reporter potražio oko 14:45, više je nije bilo.

Jasna je, doduše, simbolika fotelje. Fontane s fotografija najčešće se nazivaju Bandićevim fontanama, a na njih gleda s prozora svog ureda na Trgu Stjepana Radića 4.

Jasna je i simbolika Fendija. 

Kakav prizor 🤣 Kod fontana je ostavljena fotelja s prekriženim natpisom "Fendi".

Objavljuje HRT Radio SljemePetak, 4. prosinca 2020.

"Nije se Fendi namještaj po Duhu Svetom stvorio u tvom stanu u Bužanovoj, o Milane", poručio mu je u ožujku redatelj Dario Juričan, nazvavši Bandića rezačem etiketa. Kasnije je pojasnio zašto je koristio taj naziv.

"Imao je zanimljivu sklonost – kad mu policija treba banuti u kuću, on pošalje ljude da mu režu etikete zato što je kupovao ultraskupi namještaj, naravno, ne od svojih novaca", rekao je Juričan.

Da Bandić, s plaćom nešto manjom od 18 tisuća kuna, i njegova nezaposlena supruga zaista u stanu imaju predmete s Fendijevim potpisom, dokazale su fotografije njihove kćeri Anamarije koja je objavila fotografiju obiteljskog ljubimca Rudija kako odmara na Fendi prekrivaču.

>>Svaka Fendi stolica u Bandićevom stanu košta 16 tisuća kuna - s popustom od 40%

Pročitajte više