Na jednoj je u ogrtaču: Zvijezda Suitsa objavila neviđene fotke Meghan Markle

Foto: Instagram

DVIJE godine nakon što je Meghan Markle hvaljenu seriju "Suits" napustila radi udaje za princa Harryja, obožavatelji su dobili intiman uvid u njezine odnose s bivšim kolegama.

Patrick J. Adams, koji u seriji glumi Mikea Rossa, prvo dečka, a zatim i muža buduće vojvotkinje od Sussexa u prvih sedam sezona serije, podijelio je neviđene fotografije sa snimanja na svom Instagramu ususret finalu serije.

"Ovotjedna epizoda 'Suitsa' završit će gotovo desetogodišnje putovanje na kojem smo zajedno bili", napisao je uz svoju fotografiju u odijelu. "Dakle, čini se ispravno sljedećih nekoliko dana objavljivati fotografije iz ranih dana. Ova fotografija je s prve probe za Mikea Rossa", dodao je.

Fotografije koje je zatim objavio oduševile su fanove serije, ali i mnogobrojne fanove kraljevske obitelji (kliknite desno da vidite i ostale fotografije).

Posljednja epizoda "Suitsa" emitirat će se u SAD-u u srijedu, dok Meghan nastavlja 10-dnevnu turneju po Južnoj Africi s Harryjem i njihovim četveromjesečnim sinom Archiejem.

Pročitajte više