Na Londoskom tjednu mode pistom prošetale punašne manekenke

NAKON New Yorka, na red je došao i modni tjedan u Londonu koji traje do 24. veljače. Uz mnoge mlade dizajnere, koji se pomoću Fashion Weeka pokušavaju probiti u svijet mode, svoje kolekcije za jesen/zimu 2010. predstavit će poznati dizajneri poput: Viviene Westwood, Paula Costela, Johna Rochea, Paula Smitha i Jamesa Longa.

Među onima manje poznatima, posebno se izdvojio Mark Fast koji je svoje kreacije odjenuo na punašne žene i tako oduševio posjetitelje Londonskog tjedna mode. Podsjetimo, Mark Fast već se jednom našao na stranicama tabloida i to zato što je odbio dati svoju odjeću Lady Gagi koja bi je nosila u spotu za pjesmu "Alejandro".

"Moj rad je životni stil, to nije 'fast-food' moda. Ne radi se trendovima i klasici, već o tijelu i njegovoj ljepoti. To bi se možda izgubilo s određenim celebrityjima", obrazložio je tada mladi dizajner koji dodaje da ne želi da osoba poput Lady Gage zasjeni njegove izvrsne kreacije.

Ipak, čini se da dizajner u usponu nije pomislio da će njegove kreacije za jesen/zimu također ostati zasjenjene s obzirom da svi mediji pišu o punašnim manekenkama koje je angažirao, ali ne i o njegovom radu.

Pročitajte više