Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate nasljednice

DOUG REINHARDT potukao se s Brandonom Davisom, prijateljem Paris Hilton i to na rođendanskoj zabavi razmažene bogatašice, piše New York Post.

Rođendan bogate nasljednice pretvorio se u pravi kaos. Paris se usred njujorškog kluba "Tea Room", u kojem je slavila svoj 29. rođendan, počela svađati s dečkom. Nakon što se izderala na njega i rekla mu što ga ide, ljutita je Paris izjurila iz kluba. Dougu nje dugo trebalo da se posvađa ponovo, a ovoga puta s prijateljem i bivšim ljubavnikom slavljenice, Brandonom Davisom. Uzrok svađe je navodno bila Dougova ljubomora i negodovanje zbog toga što se Parisin bivši na zabavi pojavio nepozvan.

"Doug i Paris su se ponašali kao zaljubljena djeca, a nakon par minuta svađali su se kao najgori neprijatelji", rekao je neimenovani izvor. "Doug nije bio sretan zbog pozornosti koju su izazvali, a Paris se derala na njega i izjurila van", dodao je. Ipak, Paris se vratila u kub i pomirila s dragim te se dokraja večeri opet nisu mogli odvojiti jedno od drugog, dok su jadnog Brandona zaštitari izbacili iz kluba.

Pročitajte više