Ovako je Zagreb čestitao vaterpolistima na tituli svjetskih prvaka

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U ČAST hrvatskim vaterpolistima, svjetskim prvacima, na zagrebačkim fontanama večeras je osvanula hrvatska zastava i poruka "Čestitamo svjetskim prvacima".

Podsjećamo, Hrvatska je treći put u povijesti prvak svijeta u vaterpolu. U finalu je nakon peteraca pobijedila Italiju 15:13 i tako došla do zlata. Danas je organiziran doček za svjetske prvake u VIP salonu zagrebačkog aerodroma. Vaterpolisti su sletjeli u 13:16. Dočekali su ih stotinjak navijača, posebna slavljenička torta i čašica pjenušca.

"Mogao bih puno toga reći..."

"Umorni smo i potrošeni nakon ove utakmice, ali uživat ćemo u ovim danima koji dolaze, ostaviti sve ružno u zadnjem periodu. Pokazali smo vrhunski vaterpolo u Dubrovniku, Zagrebu i Dohi. Nakon poraza mrziš što si trener, ali jutros je bilo lipo, onako vruće u Dohi. Sretan sam i ponosan, još nismo ni svjesni što smo napravili u tako kratkom periodu", rekao je izbornik Ivica Tucak.

Odgovorio je i na pitanje novinara o tome jesu li vaterpolisti zaslužili veći doček: "To nisu pitanja za mene, meni je drago da ste došli vi koji to volite. Mogao bih puno toga reći, ali neću. To je refleksija svega, zašto sada pričati o tome... Imate neke ljude koji su bili oslobođeni tjelesnog, a obnašaju funkcije..."

Pročitajte više