Nagradna igra: Braća Teichman u Sirupu najavljuju trash disco electro!

OVE SUBOTE u diskoteci Sirup će glazbu puštati njemački dvojac Andi i Hannes Teichman, braća su gramofonima i krvi. Kako su samo najavili, za Sirup pripremaju pravi nasty zvuk njemačkog trashed up disco electra. Obično se za njih kaže kao imaju "ping pong setove" zbog čega su nepredvidljivi i stoga izuzetno interesantni. Dramatično miksaju žanrove od minimala do acida, chicaga, techna, rocka i housea, a u njihovim nastupima uživala je i publika cijelog svijeta – od Sibira, Južne Amerike, Bliskog istoka, Kine, Vijetnama pa sve do Filipina.

Nakon što su izdali vlastiti label Festplatten, počeli su izdavati za mnoge njemačke izdavačke kuće poput Kompakta ili pak L.age d.or-a. Festplatten je label koji je među prvima pronašao balans između funka, minimala i housea. Prije dvije godine izdali su album prvijenac za label Leitfaden i Disko B pod nazivom "The number of beat", a prošle godine "Times Up/Hands Up“" za Teichtracks.

Nagradna igra

Index najsretnijih deset zaljubljenika u elektronsku glazbu vodi na party u Sirup, a sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen sa "Braća Teichman - Sirup" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

L.V.

Pročitajte više