Nagradna igra: Osvoji ulaznice za Atlantis Summer Challenge Promo tour

VEĆ TREĆU godinu za redom, športska udruga Atlantis za vas organizira Atlantis Summer Challenge. Naime, to je tradicionalno skejt natjecanje koji privlači veliki broj skejtera iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Osim samog festivala, u sklopu natjecanja je organiziran i Promo tour na kojemu će 5. lipnja u Splitu, 4. u Zagrebu i 3. lipnja u Rijeci nastupati DJ Moulinex iz Njemačke. Moulinex je rasplesao vise od 800 posjetitelja na after party-u prošlogodišnjeg festivala svojim razigranim funky disco ritmovima zato ne sumnjamo da će ovaj promo tour biti pravi uvod u ono sta vas očekuje u ovogodišnjoj izvedbi Atlantis Summer Challenge-a.

Nagradna igra



Index vas vodi na Atlantis Summer Challenge Promo Tour i nastup DJ Moulinexa koji će se održati 3. lipnja s početkom u 22 sata u riječkom klubu Filter. Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i poslati mail naslovljen s "Atlantis Summer Challenge Promo Tour" na index.nagrada@gmail.com i ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Dijelimo pet puta po dvije ulaznice! Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

Koje godine je pokrenut Atlantis Summer Challenge festival?
1. 2007. godine
2. 2005. godine
3. 2006. godine

A.M.
Foto: Sergej Vutić

Pročitajte više