Nagradna igra: Vodimo vas na burleskni party Narcissistera u Sirup!

U SIRUPU ponovo kinky spektakl! Nakon performerica Missy Malone, Roxy Velvet & Bijou Noir u sljedećem izdanju Bizarre Burlesque partija za sve one željne nečeg drugačijeg nastupa Narcissister.

Ona je jedno od najtraženijih imena u njujorškim performance-krugovima, a ujedno i svestrana umjetnica: između ostalog bavi se još fotografijom, kiparstvom i grafičkim dizajnom, te se može pohvaliti s oblikovanjem omota debitantskog albuma Santogold! No među svim tim aktivnostima centralno mjesto ipak zauzimaju performansi pod imenom Narcissister, u kojima svoje sklonosti vizualnom izričaju spaja s iskustvom proizašlim iz niza godina profesionalnog plesanja.

Maska pod kojom Narcissister nastupa ima različite funkcije: osim što bezizražajnost njenih crta tjera gledatelje da emocije traže u svim drugim elementima spektakla i da sami vide hoće li dani trenutak u nastupu doživjeti kao nešto seksi ili smiješno ili uznemirujuće, maska također ženi ispod nje (inače zvanoj Isabelle) omogućuje da se odmakne od svoje svakodnevne persone te tako slobodno istražuje i propituje društvene stereotipe.

A naravno, kako je ipak riječ o burleski, ona to radi na više nego zanimljive načine: dosadašnji performansi uključivali su vađenje različitih objekata iz svih tjelesnih otvora (uključujući i, da, vaginu) te ištrcavanje priloga za hot-dog iz lažnih sisa. Da zna napraviti seksi spektakl, potvrdila je s art-filmom “The Self-Gratifier” koji joj je priskrbio nagradu za najbolje korištenje seksualnog pomagala na Good Vibrations Erotic Film Festivalu 2008… No njeni nastupi su uvijek puno više od običnog narajcavanja. Socijalna kritika i smisao za humor ono su što je izdvaja od brojne konkurencije, ali i ono što spektakl Narcissister čini uzdudljivim na toliko mnogo razina!

Nagradna igra

Index vas vodi na ovaj super događaj u Sirup! Sve što trebate napraviti jest poslati podatke na našu e-mail adresu index.nagrada@gmail.com i najsretniji od vas mogu osvojiti četiri ulaznice. Ne zaboravite staviti naznaku "Za Sirup" i sretno!

Pročitajte više