Najbizarnije priče o susjedima: "Vagala je svoje grudi na kuhinjskoj vagi"

Screenshot: YouTube/English Blinds

ŠTO JE najčudnija stvar koju ste slučajno vidjeli kod susjeda, bilo je pitanje koje je tvrtka English Blinds postavila ispitanicima, a odgovori su se kretali od urnebesno smiješnih do bizarnih.

Svatko od nas voli virkati kroz prozor i uhvatiti barem malo onoga što se kod susjeda događa, a grupica britanskih voajera priznala je što su sve ugledali kod susjeda.

Možda najčudnija je priča muškarca koji je vidio susjedu kako stavlja grudi na kuhinjsku vagu.

"Ne znam po kakvom receptu je to bilo", našalio se.

"Jednom sam šetao psa i ugledao kroz prozor obližnje zgrade kako žena u crnoj koži šeće svog 'psa', tipa na u uzici u dnevnom boravku", ispričao je drugi.

Jedna je žena ispričala da je vidjela drugu, potpuno opsjednutu Justinom Bieberom.

"Bila je to prilično čudna situacija, osim stana potpuno oblijepljenog posterima Biebera, vidjela sam da gleda TV s kartonskim Bieberom ljudske veličine. Jezivo", otkrila je o pomalo uznemirujućem slučaju Biebermanije.

Drugi Britanac vidio je tek veliku ljubav prema ljubimcima.

"Najčudnije što sam vidio dok sam radio kao perač prozora jest starica koja je večerala sa svojim mačkama. Stol je bio serviran za mačke, sjedile su na stolicama i svi zajedno večerali", ispričao je.

Slična je priča drugog muškarca, samo uključuje sove.

"Imam pomalo ekscentričnog susjeda, znao sam da drži sove, ali nisam znao da žive s njim u kući. Jedno jutro sam doručkovao i pogledao kroz prozor, a susjed je također doručkovao - sa sovom na glavi. Bio je opušten kao da je to najnormalnija stvar na svijetu", rekao je. 

Pročitajte više