Najbogatija modna blogerica pokazala kako provodi vrijeme u karanteni u Italiji

Foto: Instagram

NAJBOGATIJA modna blogerica svijeta, Talijanka Chiara Ferragni, veoma se angažirala da osvijesti javnost o važnosti pridržavanja uputa WHO-a tijekom epidemije koronavirusa pa tako svakodnevno dijeli snimke i fotografije iz svog doma u Italiji gdje je trenutno u karanteni.

"Moja ekipa iz karantene", napisala je uz fotografiju sa sinom i njihovim kućnim ljubimcem, a podijelila je i nekoliko snimki kako uživaju u suncu u dvorištu, iako na ulice ne izlaze, po napucima vlasti. 

Obračunala se i sa svima onima koji tvrde da je riječ o "pretjerivanju". "Moje strpljenje ima granicu. Ovo je ozbiljna stvar. Čitava Italija je zatvorena i u kućnim karantenama. Čitava Italija. Dosta mi je ljudi koji ovo ne shvaćaju ozbiljno", poručila je uz screenshot jednog takvog komentara. Dodala je i da je zatvorena njena trgovina u Milanu zbog sigurnosti zaposlenika.

Chiara i njen suprug angažirali su se u skupljanju donacija za borbu protiv koronavirusa, a sami su donirali 100.000 eura kako bi na isto potaknuli i druge. Zasad je na GoFundMe platformi skupljeno preko tri milijuna eura.

Blogerica je i ranije pozvala sve da se drže pravila te poručila da je "situacija ozbiljna" i da su "svi u opasnosti".

Pročitajte više