"Najbolje grudi Velike Britanije" seksi su i - prekrivene!

NAJBOLJE grudi Velike Britanije seksi su i pokrivene, dokazala je to njihova vlasnica i profesionalni toples model Sophie Howard, razgolitivši se u kupaćem kostimu za prvi ovogodišnji broj časopisa Ralph.

Sophie se u domovini proslavila redovitim pojavljivanjem na Sunovoj kultnoj "trećoj stranici" te poziranjem za mnoge muške časopise, između ostalih i za Maxim, Loaded i Nuts. I upravo je u posljednjem broju potonjeg obnažila svoje prirodne grudi te zagolicala maštu mnogih te opravdala zašto ju je Maxim 2006. godine stavio na 68. mjesto najseksipilnijih žena svijeta.

Ljepotica iz Southporta je do svoje 16. godine bila vrlo čedna i sramežljiva - pohađala je strogu katoličku gimnaziju i bila aktivna članica vojske spasa, međutim, nakon što je propupala, skužila je u kojem grmu leži zec i počela se baviti striptizom. To ju je dovelo na stranice Suna, poznatog po tome da cijeni djevojke isključivo prirodne ljepote - bez ikakvih korekcija. Nakon toga, Sophie Howard, ili bolje rečeno, njezine grudi, otišle su u povijest.

Pročitajte više