Najčudnija rasprava na Twitteru dosad: "To se ne radi s maslacem, psihopati"

Foto: 123RF/Twitter

KAO DA život nije dovoljno težak, Twitter je našao način da nam ga još više oteža i to dovođenjem u pitanje načina na koji čuvamo maslac. Da, maslac, tu ukusnu, masnu tvar koja nekako uspijeva poboljšati sve na što je stavimo.

Vjerojatno ste među onima kojima ide na živce činjenica da ga je nezgodno mazati neposredno nakon vađenja iz hladnjaka, jer je tvrd kao kamen pa treba malo čekati, a za to vrijeme ste i dalje gladni...

Sudeći po posljednjoj raspravi koja se razvila na Twitteru, neki ljudi nemaju taj problem, jer oni maslac drže vani, u kuhinjskim elementima.

"Što? Maslac u hladnjaku? Tko to radi?", napisao je jedan korisnik i izazvao pravu raspravu.

Ubrzo su se javili i drugi: "Kakvi čudaci drže maslac u hladnjaku?".

"Jedini način da čuvate maslac jest da ga držite vani. Hladni maslac jednostavno nije dobar", tvrdi jedan mladić.

Nije trebalo dugo da se javi i druga strana.

"Kakvi boemi ostavljaju maslac vani? Bolesni čudaci!", napisali su.

"Ne želim biti u vezi s nekim tko misli da se maslac ostavlja vani. Očito je da su ti ljudi psihopati", piše jedna djevojka.

Tko je u pravu? Sudeći po riječima nutricionistice Carol Schlitt, maslac će se na sobnoj temperaturi pokvariti za nekoliko dana, dok će u zatvorenoj posudi u hladnjaku izdržati oko dva tjedna.

Gdje vi čuvate maslac? 

Pročitajte više