Najgore stvari koje su cure napravile: "Slušao sam kako se ševi s mojim cimerom"

Foto: Instagram

I DEČKI imaju osjećaje pa su na prvom spoju izuzetno napeti. Ne pomaže kad se djevojka ponaša kao da tu ne želi biti ili je prenasrtljiva.

Nekoliko mladića otvorilo je svoje duše za magazin Cosmopolitan i priznalo što je najgore što im se dogodilo na spoju. Našlo se tu svakakvih priča.

"Izašao sam dvaput s curama koje su bile toliko nervozne da su prije toga popile. Prva cura je zaspala tijekom večer i hrkala. Morao sam joj pozvati taksi i poslati je doma. Druga cura skoro je povratila na mene, a kad sam je vozio doma krenula mi se upucavati. Nije bilo šanse", ispričao je jedan.

"Bilo je prilično očito da ide sa mnom van samo zbog besplatne večere. Jedva je i pričala sa mnom, a cijelo vrijeme skrivala se iza mobitela. Bila je potpuno nezainteresirana za sve što sam govorio. Nije shvatila da mi prijatelj radi u restoranu pa sam se na kraju večere ustao, dao mu lovu za svoju polovicu i otišao", opisao je drugi.

"U restoranu se 'slučajno' našla njena cimerica s malom rođakinjom pa ju je pozvala da sjedne s nama. Nakon toga to više za mene nije bio spoj. Platio sam svoj dio, ona je platila svoj i više se nikad nismo vidjeli", ispričao je dečko koji dokazuje da su troje ili četvero zaista gužva.

"Dogovorili smo spoj i išlo je dobro. Zabrijali smo pa sam je pozvao kod sebe doma. Na pola puta do mojeg stana pitala me može li doći njena frendica. Pristao sam, rekavši da imam cimera s kojim se može družiti. Pokupili smo frendicu i došli kod mene. Nakon što sam otišao na WC, cimer mi je rekao da ga je probala poljubiti. Rekao sam mu da mu ne želim uništiti priliku ako mu se sviđa. Na kraju smo njena frendica i ja slušali mog cimera i nju kako se seksaju", opisao je jedan mladić zbilja očajan prvi spoj.

"Bio je to naš prvi spoj, nisam je ni poznavao. Htjela je da idemo kod mene. Na putu tamo počela mi je pričati o svom bolesnom ocu koji će umrijeti za godinu-dvije. Potom je počela pričati da mu želi podariti unučad prije smrti. Rekao sam joj da očito ima plan, ali da ja ne mogu biti u njemu i odvezao je nazad do njenog stana", ispričao je nesuđeni otac.

"Pitala je frendicu da ide s nama i nagovorila me da idemo slušati neki bend, koji je zapravo bio jedan tip sa strojem za karaoke. Tip na kojeg se očito palila, ali nije imala automobil da sama dođe do njega", požalio se još jedan dečko.

Pročitajte više